preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Goljak" Zagreb

 > Naslovnica
Naslovnica

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 17. 1. 2020. 23:39

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 26. 12. 2019. 23:25

Za novu lokaciju Centra sada već svi znaju. Zavrtnica je otvorila svoja vrata u jesen 2019., i od tada vrijedni učenici i njihovi učitelji malo po malo unose smijeh, učenje kroz igru i zabavu u novi prostor. Sada, po završetku prvog polugodišta možemo reći da smo oživili prostor svojim jedinstvenim zajedničkim duhom. Zajedno smo obilježili sve važne datume ove jeseni i zime, a zajedno ćemo i nastaviti unositi ono najbolje od nas u novi prostor Centra.

Sretne blagdanske dane i zaigranu 2020. od srca vam žele učitelji Zavrtnice!

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 20. 12. 2019. 23:43

“Jer, dijete nam se rodilo, sina dobismo, na plećima mu je vlast. Ime mu je: Savjetnik divni, Bog silni, Otac vječni, Knez mironosni.” (Izaija 9,6).

Dragi učenici, roditelji, djelatnici i prijatelji Centra želimo Vam sretan Božić i uspješnu novu 2020. godinu te da Vas prati mir u srcu i dobrota u djelima.

Zahvaljujemo se svim roditeljima koji su se odazvali u akciji prikupljanja odjeće i pokrivača za beskućnike našeg grada te na taj način svojom dobrotom uljepšali ove blagdanske dane.                                                         

                                                          Uprava Centra i ravnatelj

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 19. 12. 2019. 01:45

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 18. 12. 2019. 23:42

Mladi medijatori su i ove godine u Centru "Goljak" obilježili Međunarodni dan tolerancije, uz podršku voditeljice Vesne Matijević Knez i suradnice - psihologinje Tanje Dejanović Šagadin. Tolerancijom smo se bavili kroz dvije radionice, pa smo tako u utorak 5. 11. u sklopu radionice pogledali edukativni video "Ne nasilju" i naučili pjesmu "Ne rugaj se", a u petak 8. 11. smo zajednički izradili plakat na temu Tolerancije koji smo uoči Međunarodnog dana tolerancije (16.11.) izvjesili na oglasnoj ploči Centra s ciljem senzibiliziranja svih učenika i djelatnika Centra. 

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 18. 12. 2019. 02:23

Međužupanijski stručni skup edukacijskih rehabilitatora održao se 12. i 13. prosinca 2019. u Zagrebu.

Na skupu je pedagoginja Centra predstavila strategije, metode i postupke podrške u radu s  učenicima s motoričkim poremećajima i kroničnim bolestima u našem Centru.

Kako izgleda integrirani dan u odgojno obrazovnoj skupini i neke od strategija, metoda i postupaka podrške pokazali su učenici i njihove učiteljice Tereza Ožbolt, Sanda Voloder i logopedinja Mirta Bartolović putem videa pod nazivom „Karolina“.

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 18. 12. 2019. 00:52

U prosincu smo se pripremali za blagdane koje sa nestrpljenjem očekujemo. 

Bili smo jako vrijedni: rezali smo, ljepili, crtali, bojali, savijali, preklapali.. 

Tako smo izradili razne ukrase kojima smo ukrasili prostor u kojem boravimo.

 
Učenici 2.skupine PSP-a i učiteljica Tihana Sever
 
 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 10. 12. 2019. 23:57

Suradnja s KGZ Marina Držića započela je u jesen 2018. kao spontana ideja kako učenicima pružiti više iskustva u lokalnoj zajednici. Cilj suradnje je da kroz oživljavanje multisenzoričke priče spisateljice Jelene Pervan u prostoru dječjeg odjela knjižnice djeci ponuditi jedinstven doživljaj. Jednom mjesečno naša učiteljica Tea Selaković s učenicima odlazi u knjižnicu gdje im Jelena oživljava likove svojih priča kroz razne mirise, okuse, boje, oblike i druge osjete. To nije samo pričanje priče, to je avantura po svim vremenskim uvjetima u svijet mašte gdje je sve moguće. Hvala Jeleni Pervan iz udruge Kuća od priča i Ani Pavlek iz KGZ Marina Držića na ovoj zaista jedinstvenoj suradnji.

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 5. 12. 2019. 23:59

Učenici razredne nastave zajedno sa učiteljicama Tihanom Sever i Mateom Vitik pripremaju se za nadolazeće blagdane izradom prigodnih ukrasa kojima će ukrasiti i školsku jelku.
 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 5. 12. 2019. 23:33

Učenici 2.razreda s lokacije Goljak, sudjelovali su ove školske godine u metodičko-tematskom likovnom natječaju SLIKOM TI PRIČAM uz mentorstvo i vodstvo Jasmine Mojži Koprolčec.

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 5. 12. 2019. 23:26

„Jesen je drugo proljeće u kojem svaki list je cvijet.“

Albert Camus

Godišnja doba su naša konstantna promjena. Svaka školska godina počinje u znaku pripreme za jesenske teme i aktivnosti. Ove godine je učiteljica Tea Selaković odlučila sa svojim učenicima zaroniti duboko u jesen kroz sva osjetila. Dva mjeseca su u raznim aktivnostima kušali, mirisali, promatrali, dirali i slušali sve što jesen čini jesen. Kao rezultat istraživanja 2.C odgojno obrazovne skupine nastao je i edukativni video kako bi učenici kroz prisjećanje ponavljali nova iskustva. Ovim putem zahvaljujemo Tehničkoj školi Ruđera Boškovića na odličnoj suradnji, profesorici Ivani Podnar Tomašković i njenim divnim učenicima. 

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 26. 11. 2019. 10:00

ŠKOLSKI PREVENTIVNI PROGRAM

Za učenike predmetne nastave na lokaciji Goljak, 19.11.2019. organizirano je predavanje i radionica u sklopu školskog preventivnog programa pod nazivom  Strategije kako u školi sam sebi pomoći s osjećajima.

Predavanje i radionice su s učenicima realizirale: pedagoginja Vesna Kovačević Parmak, psihologinja Tanja Dejanović Šagadin, logopedinja Mirta Bartolović i tiflopedagoginja  Melita Tatar.

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 19. 11. 2019. 23:41

POMAGAČI U NAŠOJ ZAJEDNICI - VATROGASCI

U našoj zajednici ima puno pomagača koji nam pomažu da živimo sretno i sigurno. Jedni od važnijih sigurno su članovi vatrogasnih društava. Ovaj javni događaj je organizirala učiteljica Tea Selaković,  u suradnji s DVD Prečko. U posjet su nam došli zapovjednik Dario Dodig i voditeljica vatrogasne mladeži Gabrijela Divić, oboje iskusni vatrogasci. Učenici na lokaciji Zavrtnica, imali su priliku uživo i izbliza upoznati se sa vartogascima i njihovom opremom, ponoviti važne stvari vezane za sigurnost i probuditi sva svoja osjetila uz zvuk sirene. Zahvaljujemo svima nadležnima što su podržali ovu suradnju, koja će se sigurno nastaviti na veselje učenika i odraslih.

Kako nam je bilo pogledajte u kratkom video prikazu...

 

https://www.zagreb.info/ritam-grad/video-vatrogasci-dvd-a-precko-posjetili-djecu-iz-centra-za-odgoj-i-obrazovanje-gojak/241618/?fbclid=IwAR0320nejVnXeWc8fEI8StYKT_DuihxaHh5m19VwOr09CuE6ryAoumTrgl4

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 17. 11. 2019. 11:28

23. listopada 2019., u Centru za odgoj i obrazovanje Goljak , za učenike nižih razreda (1.-4.) Centra održana je predstava “Drvo koje je pjevalo”, u izvedbi Jasmine Bojić, Stanislava Kovačića i Marije Šegvić. Predstava je održana u sklopu programa Ruksak pun kulture, koji se odvija uz podršku Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Nakon predstave koja se jako svidjela učenicima je uslijedila popratna radionica “Naćulit dobro uši treba ispod ovog tihog neba”, u čijoj se provedbi pridružila i organizatorica Nina Bajsić. Tom prilikom, kroz priču, glazbu i glumu, djeca su se pobliže upoznala s instrumentima violine i violončela, protagonistima predstave, strpljivo i s pažnjom pratila ih na njihovom putu od drva do instrumenta, te susrela s osnovama glazbene teorije kao što su glazbena abeceda, solminizacija, ritam itd. Učenici su od početka otvoreno pokazivali pozitivne dojmove i reakcije na predstavu, smijući se, pljeskajući i komunicirajući s glumcima. Glumci su nas malo i pohvalili rekavši da je ostvarena najljepša i najdirektnija interakcija glavne glumice s učenicima.  Pojedini učenici pokazali su želju da zasviraju instrumente koje su vidjeli. Na radionici koja je uslijedila, glumci su s učenicima napravili mali orkestar i djeci podijelili razne, jednostavne instrumente. Iz orffovog muzičkog instrumentarija mogli su zasvirati na glockenspielu, štapićima, zvončićima, trianglu, šuškalicama, tamburinu, bubnju, a ostali su instrumenti bili sačinjeni od svakodnevnih predmeta; riža u plastičnim posudicama kao šuškalica, kamenčići u limenoj kutiji, kuhače, plastična folija… Kada su se svi upoznali sa svojim instrumentom i osluhnuli kako se njime mogu koristiti, zajedno su pokušali izvesti song iz predstave, pri čemu je svatko dobio priliku i zapjevati na mikrofon. Djeca su pokazala susretljivost, želju za sviranjem, pjevanjem i volju da se međusobno slušaju. 

 

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 29. 10. 2019. 23:41

                Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, ove godine, obilježili smo 11. listopada u Centru za odgoj i obrazovanje Goljak. Učenici i učiteljice, zajedno s jednim roditeljem koji je aktivno sudjelovao, zajednički su pripremili, pekli a potom i uživali u prigodnim slasticama.

            Dani kruha su prigoda da na trenutak zastanemo i osvijestimo važnost kruha za naš život i zahvalimo Bogu za hranu koju nam daruje svaki dan. Kruh je hrana koja nas povezuje. Radost zajedništva, koju smo doživjeli pripremajući prigodne slastice, nije se mogla sakriti.

Svatko je na svoj način, vrijednim rukama i velikim srcem uljepšao ovaj dan.

Zahvaljujemo svima koji su svojim radosnim sudjelovanjem doprinijeli proslavi ovog dana.

Martina Jelušić, vjeroučiteljica

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 29. 10. 2019. 23:10

U školskoj 2019. - 2020. nastavlja se program Mladih medijatora za učenike viših razreda osnovne škole Centra "Goljak". Program se izvodi kao izvannastavna aktivnost u produženom stručnom postupku, a vode ga Vesna Matijević Knez, prof. def. i Tanja Dejanović Šagadin, prof. psih. Počeli smo s grupnim pravilima te zatim nastavili s osjećajima, prepoznavanjem i kontrolom osjećaja, a sada se pomalo bavimo i sličnostima, razlikama te tolerancijom. Družimo se i učimo uz puno kreativnog rada i promišljanja.

   
 
 [više]

_______________________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 28. 10. 2019. 23:28

U okviru školskog projekta "Vjera i integracija" , 15.10.2019. održana je javna priredba u školi na lokaciji Zavrtnica, pod nazivom
 " Proslava zahvalnosti za plodove zemlje i blagoslov kruha",  u organizaciji vjeroučiteljice
Zrinke Zubić i pedagoginje Vesne K. Parmak
U jesenskom ugođaju prepunom plodova, boja  i mirisa, učenici  su svoju zahvalnost izrazili pjesmom, pokretom, plesom i molitvom. Zajedništvo učenika, roditelja i djelatnika nastavilo se druženjem uz  kušanje plodova, sokova, kompota te obilje kruha i peciva.
Zahvaljujemo roditeljima, učiteljima i svim drugim djelatnicima za sudjelovanje i podršku pri realizaciji slavlja. 
Zajedničkim angažmanom i sudjelovanjem postali smo bliži jedni drugima
.

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 19. 9. 2019. 23:50

Izvješće Projekta „Priča u srcu“  2018./2019.

 

Književni susreti Tribine u gostima Društva hrvatskih književnika, suradnja s učenicima OŠ Josipa Račića u sklopu projekta Građanin, gostovanje lutkara; uspješni su javni kulturni događaji za naše učenike i sve zainteresirane! Ovogodišnju su  „Priču u srcu“    pripremili , osmislili i organizirali voditeljica projekta  Jasmina Mojži Koprolčec  i Ana Jončić, Melita Tatar, Mirta Bartolović, Dejana Horvat, uz podršku   ostalih učitelja s lokacije Goljak.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

Više informacija možete pogledati u prezentaciji.

Za pregled prezentacije, kliknite na sliku.

 

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 6. 9. 2019. 23:56

OBAVIJEST O PROMJENI LOKACIJE
 
Od 9. rujna 2019. (tj. od početka nastavne 2019-2020. godine) svi učenici, učitelji, pomoćno i medicinsko osoblje s lokacije Našička 5 prelaze u novi prostor na novoj lokaciji.
 
Novi prostor nalazi se na adresi Zavrtnica 30 - prizemlje nove zgrade na križanju Ulice Eugena Podaupskog i Zavrtnice.
 
Za upute kliknite na sliku!
 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 2. 9. 2019. 23:23

OBAVIJEST O POCETKU ŠKOLSKE GODINE 2019./2020.

Nastava u školskoj godini  2019./2020. počinje u ponedjeljak 

9. rujna 2019.
 
Lokacija Goljak 2
Nastava u smjenama:

Učenici nižih razreda (1.-4.):

prvi tjedan nastava ujutro (8.30 - 12.30) ;

PSP (Produženi stručni postupak) 

poslije podne (12.30 -17.00)

 

Učenici viših razreda (5.- 8.):

prvi tjedan nastava poslijepodne (13.00 - 17.00)

PSP (Produženi stručni postupak) - ujutro (8.00 - 12.30)

 

Lokacija Zavrtnica 28 i Banjavčićeva 16

Nastava ujutro (8.30 - 12.30)

PSP (Produženi stručni postupak) - poslije podne (od 12.30)

 

Molimo roditelje novoupisane djece da prisustvuju, u ponedjeljak 9. rujna u 9.00 sati, na roditeljskom sastanku, na lokacijama gdje je učenik/ca upisan/a.

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 2. 7. 2019. 01:09

Učenici 7. i 8. a i b razreda bili su na ekskurziji - maturalnom putovanju od 24. do 25. svibnja ove godine. Posjetili su najprije trsatsko svetište Majke Božje. Zatim su krenuli putevima hrvatskih glagoljaša: posjetili smo Roč i Hum te razgledali Aleju glagoljaša. Bio je to podsjetnik ne samo na školsko gradivo, već i na bogatstvo kulturne baštine Hrvata u srednjem vijeku  koja ispunja divljenjem i ponosom.
Također smo vidjeli Motovun, grad Velog Jože, dobroćudnog diva, nesvjesnog svoje  snage, ali željnog slobode i jednakosti za svako ljudsko biće.
Prenoćili smo u Istarskim toplicama. I ne samo to - dobro smo se zabavili i naplesali ...
Idućeg dana posjetili smo Nacionalni park Brijune, poznato i rado posjećeno otočje, mjesto netaknute prirode, egzotičnih životinja, luksuznih vila pa čak i tragova dinosaura...
Nakon toga posjetili smo grad Pulu i razgledali velebnu arenu - svjedokinju dalekog vremena, dalekih civilizacija, burne povijesti...
U Zagreb smo se vratili kasno navečer puni dojmova koji će, nadamo se, prerasti u lijepe uspomene.
Za slike kliknite ovdje.
 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 2. 7. 2019. 00:38

Djelatnici COO „Goljak“, lokacija Banjavčićeva 16 su u srijedu 12.6.2019 svojim učenicima i njihovim roditeljima u povodu završetka nastave poklonili predstavu „Riba duginih boja“ nastalu po istoimenoj slikovnici Marcusa Pfistera. Predstavu su za učenike i roditelje osmislili i izveli: učiteljice Dijana DumančićTea SelakovićTereza OžboltAna BulićBarbara VišićGordana LešBranka GoričkiSanda VoloderKatarina DarapiIvana Radan i učitelj Marijo Budja. Kao poseban gost, učenike i roditelje razveselio je voditelj i komičar Luka Bulić.
Ribica Srebrica je svojim malim i velikim prijateljima otkrila tajnu sreće i prijateljstva.


Uz vesele prizore iz morskih dubina, želimo vam od srca nasmijano ljeto!

 

 

 

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 11. 6. 2019. 23:47

PROJEKTA WHEELCHAIR SLALOM

U srijedu 29. svibnja 2019.  na lokaciji Banjavčićeva u organizaciji Marija Budje, Vesne Kovačević Parmak, Petre Puljić Hodja i predstavnice Hrvatskog paraolimpijskog odbora, održana je prezentacija projekta Wheelchair slalom (Wslalom) Hrvatskog paraolimpijskog odbora. Prezentaciji su prisustvovali učenici svih odgojno – obrazovnih skupina i razreda lokacije Banjavčićeva zajedno sa svojim razrednicama te učenici 5. i 6. razreda koji pohađaju produženi stručni postupak lokacije Goljak.  Učenici su ukratko upoznati s projektom te je predstavnica Odbora strpljivo odgovarala na mnogobrojna znatiželjna pitanja učenika. Nakon ove uvodne prezentacije najavljen je idući susret kao praktična radionica u kojoj će učenici moći aktivno sudjelovati u poligonu.
Kako bismo približili projekt priložen je ovaj kratak opis sa Poziva za sudjelovanje na projektu  Hrvatskog paraolimpijskog odbora, objavljen na stranici Zajednice športskih udruga grada Osijeka:
https://zsugos.hr/wp-content/uploads/2018/02/POZIV-ZA-SUDJELOVANJE-NA-PROJEKTU-WSLALOM.pdf  “Wslalom je sport dizajniran kao poligon, odnosno niz prepreka koje se moraju prijeći u što kraćem vremenu i sa što manje pogrešaka. Opći cilj WSlaloma je povećanje socijalne uključenosti djece, u dobi od 6 do 18 godina, promicanjem slalomskog sporta u invalidskim kolicima kao načinom povećanja njihovih fizičkih sposobnosti i psiholoških prednosti.”  

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 11. 6. 2019. 23:40

U nedjelju 2.6.2019. godine nekoliko učenika osmih razreda pristupilo je sakramentu potvrde, za koji ih je pripremala učiteljica Marica Matešić,  u župi sv. Kvirina. Misno slavlje je predvodio biskup Mijo Gorski. Roditeljima, kumovima, a posebno ovogodišnjim krizmanicima čestitamo!

U nedjelju, 26.svibnja 2019. četvero učenika iz odgojno-obrazovnih skupina s lokacije Banjavčićeva primilo je sakrament Prve sv.Pričesti u župi sv.Kvirina na Pantovčaku. 
Učenike je za sakramente pripremila vjeroučiteljice Zrinka Zubić, a sakramente je podijelio župnik vlč. Vladimir Kerečeni. 
Od srca mu zahvaljujemo na toplom i lijepom prijemu  naših učenika sa svih lokacija.
Na kraju slavlja učenici i roditelji  su bili sretni i zadovoljni! Čestitamo im  na ovom lijepom događaju kojim su još čvršće ukorijenjeni u zajednicu Crkve!
 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 11. 6. 2019. 23:32

KRAJ NASTAVNE GODINE  I PODJELA SVJEDODŽBI UČENIKA

Zadnji nastavni dan učenika je 14. lipnja 2019. godine.

Podjela svjedodžbi za učenike 8. razreda održati će se u srijedu, 26. lipnja 2019. godine od 9 do 10 sati, na lokaciji Goljak 2.

Podjela svjedodžbi za učenike ostalih razreda te odgojno obrazovnih skupina održati će se u petak, 5. srpnja 2019. godine od 9 do 10 sati, na lokaciji Goljak 2.

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 11. 6. 2019. 23:14

Za više informacija kliknitena sliku!

 [više]

_________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 11. 6. 2019. 12:34

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 5. 6. 2019. 09:28

Smotra UZ - a Grada Zagreba održati će se dana 7.6.2019. na Zrinjevcu. Naši učenici, zadrugari će predstaviti našu zadrugu "Šegrt Halpić" pod vodstvom svojih učiteljica Petre Puljić, Mirte Bartolović, Melite Tatar te podršku stručne suradnice Vesne Kovačević Parmak.

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 3. 6. 2019. 08:28

Dragi učenici i roditelji, sve informacije u vezi daljnjeg školovanja učenika (koji završavaju 8. raz. u Centru za odgoj i obrazovanje "Goljak") možete naći na slijedećoj poveznici.

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 17. 5. 2019. 15:40

"Poznate osobe s invaliditetom"

Učenicima 5.a, 6.a, 7.a, 8.a  i 5./7.b razreda koji su uključeni u produženi stručni postupak održano je predavanje pod nazivom "Poznate osobe s invaliditetom" i radionica pod nazivom " Moje želje i planovi" u sklopu Mladih medijatora i Školskog preventivnog programa. Predavanje i radionica su provedeni sa svrhom osnaživanja učenika i osvještavanja mogućnosti i želja na profesionalnom i osobnom planu, a provele su ih Tanja D. Šagadin i Vesna K. Parmak uz podršku Vesne M. Knez.
 
Za više informacija o Mladim medijatorima.
 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 27. 4. 2019. 00:59

U susret Uskrsu

U srijedu, 17.travnja, na lokaciji Banjavčićeva organizirana je zajednička radionica skupina i razreda pod nazivom "U susret Uskrsu". Različitim tehnikama, materijalima i u veselju svaka je skupina i razred ukrasila svoju polovicu hamer papira unaprijed izrezanog u obliku jajeta. Kao ishod radionice bile su krasne papirnate pisanice koje su nas radosno uvele u ove dane pripreme za Uskrs i proljetni odmor učenika koje možete pogledati ovdje.

 [više]

________________________________________________________

Autor: Ivana Petrović Balaban, 12. 4. 2019. 23:02

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Kalendar šk. god. 2019./2020.

eD za učenike

eD za učitelje

Stručni skupovi

Kalendar
« Veljača 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Korisni linkovi
CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Goljak" Zagreb / Goljak br. 2, HR-10000 Zagreb / coogoljak.hr / ured@centar-odgojiobrazovanje-goljak.skole.hr
preskoči na navigaciju